even voorstellen

Over

Maurits van Nassau (1567-1624)

Maurits kreeg als zoon van de vermoorde Willem van Oranje al op jonge leeftijd, na enkele overwinningen, het gehele bevel over de Staatse legers. Hij had veel belangstelling voor wiskunde en hij paste dat ook toe in de krijgskunde. Door de doorbraak van het vuurwapen werden legereenheden veel beweeglijker en agile en werden totaal andere skills en drils nodig op het slagveld.

Als eerste wist hij dit met groot succes door te voeren waardoor hij niet alleen de Spanjaarden uit ons land verdreef maar in heel Europa een beroemd krijgskundige werd. Aan Maurits hebben we indirect de gouden eeuw te danken die daarop volgde. Dit is de inspiratiebron voor het werk van Maurits Consulting.

Over

Over Maurits Consulting

Opgericht om organisaties te ondersteunen om wendbaar en agile te worden met alle bedrijfsprocessen. Een voorwaarde om te overleven en te slagen in de VUCA wereld van vandaag. Net als de wendbaarheid en slagvaardigheid van de formaties van Maurits. Agile marketing-, logistieke-, en productieprocessen. De human factors van agile: Team resource management voor optimale

wendbaarheid en weerbaarheid van teams en teamleden. Overwinnaarsbrein is een eigen product waarmee mensen grenzen verleggen, ‘’diep werk’’ kunnen verrichten, kritisch denken en beslissen, met een hoog aanpassingsvermogen en omgevingsbewustzijn, en hiermee ingrijpende veranderingen kunnen doorstaan en overwinnen.

Over

Rob Evers

Consultant wendbaarheid van mens en organisatie, bedrijfskunde, herontwerp van kritieke bedrijfsprocessen, marketingdata research, begeleider van (project-) managers en agile high performance teams. Reserve officier (b.d.) van de krijgsmacht, Afghanistan veteraan, adviseur van opperofficieren over moreel, werkbeleving, werkdruk, leiderschap. Slaat de brug tussen military-proven agile concepten en het bedrijfsleven.

Auteur van managementboeken en ontwikkelaar van overwinnaarsbrein.

Klanten

Voor wie we werken

NS Nederlandse Spoorwegen, Ordina, Ministerie van Defensie, Gasunie, meer referentieprojecten op aanvraag.